Βιογραφικό

Ο ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ – ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

διατηρεί το ιδιωτικό του ιατρείο στα Χανιά Κρήτης, όπου παρέχει υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες. Έχοντας ως γνώμονα τη διαφύλαξη της γυναικείας υγείας, εφαρμόζει τις πλέον έγκυρες και σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους, πάντα με υπευθυνότητα και σεβασμό απέναντι στον ασθενή.
Το 1982 αποφοίτησε από το Α’ Λύκειο Χανίων. Την ίδια χρονιά συμμετέχοντας στις Πανελλήνιες εξετάσεις, πέτυχε την εισαγωγή του στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Το 1988 αποφοίτησε απ’ την Ιατρική Σχολή με βαθμό «Λίαν Καλώς 8/10».
Την επόμενη τριετία ολοκλήρωσε τη Στρατιωτική του θητεία στο «Πεδίο Βολής Κρήτης» και στην «Προεδρική Φρουρά Αθηνών», καθώς και στην Υπηρεσία Υπαίθρου ως Αγροτικός Ιατρός στο Περιφερειακό Ιατρείο Αλικιανού Χανίων.
Στα πλαίσια της απόκτησης ειδικότητας Μαιευτικής – Γυναικολογίας εκπαιδεύτηκε επί πενταετία στο «Royal Gwent Hospital» της Μεγάλης Βρετανίας και στην Πανεπιστημιακή Κλινική του Νοσοκομείου «Αλεξάνδρα» Αθηνών.
Το 1998 μετεκπαιδεύτηκε στην «Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή και Εξωσωματική Γονιμοποίηση» στο «University College Hospital (UCH)» του Λονδίνου.
Ο ιατρός μετά την απόκτηση τίτλου ειδικότητας και κατόπιν επιτυχούς εξέτασης, απέκτησε Άδεια από το Υπουργείο Υγείας για εκτέλεση Μαιευτικού και Γυναικολογικού Υπερηχογραφήματος και πιστοποίηση στη Διαγνωστική Κολποσκόπηση απ’ την «Ελληνική Εταιρεία Κολποσκόπησης», καθώς και από την «European Federation For Colposcopy».
Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα συνεδρίων, ελληνικών και ευρωπαϊκών, σχετικών με την ειδικότητά του.
Από το τέλος του 1999 δραστηριοποιείται στα Χανιά ως Ιδιώτης Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος.

Marinakis Doc

Πιστοποιήσεις

  • Άδεια από το Υπουργείο Υγείας (αριθμός Υ7α/ΓΠ34799) για τη διενέργεια γυναικολογικού και μαιευτικού υπερηχογραφήματος
  • Πιστοποίηση στη διενέργεια μαιευτικού υπερηχογραφήματος Α’ και Γ΄ τριμήνου (Doppler)
  • Πιστοποίηση στη διαγνωστική κολποσκόπηση από την «European Federation for Colposcopy» και την «Ελληνική Εταιρεία Παθολογίας Τραχήλου και Κολποσκόπησης»
  • Μέλος στην «Γυναικολογική Ενδοσκοπική Εταιρεία», την «Εταιρεία Κολποσκόπησης» και την «Εταιρεία Κατώτερου Ουρογεννητικού Συστήματος»

Το Ιατρείο

Το ιατρείο βρίσκεται στο δεύτερο όροφο γωνιακής πολυκατοικίας στο κέντρο της πόλης των Χανίων και είναι απόλυτα προσβάσιμο σε ΑΜΕΑ

περισσότερα